Artikel op Viva.nl

2 mei 2017 was de dag dat een nieuw hoofdstuk begon in het leven van Virginia Jobse. Op die dag kreeg zij een maagverkleining en werd ze trotse eigenaar van een maag ter grootte van een kiwi. 2,5 maand na haar operatie werd haar vader opgenomen in het ziekenhuis en is hij na een operatie niet meer wakker geworden. Het verdriet was groot, maar tegelijkertijd kwam er een enorme oerkracht in haar los. Dit was het moment dat ze besloot dat het roer écht om moest. ‘Een maagverkleining is een mooi middel, maar de juiste keuzes maken moet je zelf doen.’

Interview Dordt Sport

Een wereldreis. Zo noemt ze het zelf. Virginia Jobse worstelde met haar (over)gewicht en koos uiteindelijk voor een maagverkleining. Het zorgde desondanks niet direct voor de ommekeer. Een trieste gebeurtenis – het plotse overlijden van haar vader – deed dat wel. Dat blijkt voor Virginia de trigger te zijn om in beweging te komen. Haar reis eindigt uiteindelijk in een zelf geschreven boek en in een baan als instructrice Sh’bam bij Sportcity.

Vooraankondiging In de Buurt Dordrecht
Vooraankondiging Dordt Centraal
Libelle - nr 34 - 2018

Het interview met Libelle had niet zo zeer te maken met mijn boek, maar met mijn gezin. Een mooi voorbeeld van een multiculti, samengesteld gezin. Een prachtige foto die ik graag met jullie deel.

Van gezellig dik naar sportief gezond

Het werkboek voor jouw reis naar een gezond lijf. Elk dieet heb ik wel een keer geprobeerd. Dan viel ik af en kwam ik weer wat meer bij. Dat is de afgelopen 20 jaar zo geweest. Tot mei 2017. Sindsdien ben ik trotse eigenaar van een maag ter grootte van een kiwi. Mooi middel een maagverkleining, maar dan begint het pas. Dit boek is daarom niet alleen voor mensen met een maagverkleining, maar voor vrouwen (wat niet wegneemt dat het mannen niet kan helpen) die de struggles kennen van het lijnen en aan de slag willen met zichzelf. 

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • LinkedIn

© 2018 Virginia Jobse. Made by WE4IT

Don't compare yourself to others, that's a battle you can never win!

(en het gras is altijd groener bij de ander... echt)

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Linkedin