You're invited!

Op 30 november lanceer ik mijn (werk)boek ‘van gezellig dik naar sportief gezond’. Een belangrijke mijlpaal voor mij, die ik graag met je vier. Daarom geef ik een boekpresentatie bij Sportcity, de plek waar het voor mij (na de operatie) echt begonnen is....

Videotekst: 

Sinds mei 2017 ben ik de trotse eigenaar van een maag ter grootte van een kiwi. Ik heb inderdaad een maagverkleining gekregen. Een mooi middel zo'n operatie. Inmiddels ben ik er 50 kilo mee lichter. Maar een gezond lijf vraagt meer dan alleen een operatie. Na 10 jaar heb ik de stap gezet richting de sportschool. Om te gaan onderzoeken welke manier van beweging nu daadwerkelijk bij mij past. En ik ontdekte het programma Sh'bam van Les Mills. Het heeft mij de vrijheid gegeven van bewegen en de energie en het plezier wat ik eigenlijk zocht. 

 

Dit wilde ik graag overbrengen naar anderen en vandaag de dag geef ik drie keer in de week Sh'bam les bij SportCity Dordrecht. Tijdens mijn reis naar een gezond lichaam, wat ik nu ook wel heb, ben ik toch wel een hoop hobbels tegengekomen. De verandering van patronen, mindset, zelfbeeld, en erkenning en herkenning van je lijf. Soms kan ik nog naar mijzelf in de spiegel kijken en mezelf niet herkennen.

 

Wellicht wil jij ook deze reis gaan afleggen, richting dat gezonde lijf. Om je tijdens deze reis bij te staan heb ik een boek geschreven. Geen leesboek, maar een werkboek. Want je gaat aan de slag met de topcis die ik net heb genoemd. Het helpt je focus te houden en je doelen te bereiken, die je zelf stelt. Dit boek lanceer ik op 30 november a.s. bij SportCity Dordrecht om 18.00 uur. Nee, je hoeft niet in beweging te komen. Het is vooral een moment met een lekkere hap, aangevuld met een interactief deel over voeding en beweging. Je bent meer dan welkom. Laat alleen even weten dat je er bent in verband met de catering. Dat is wel zo handig ;-) Doe dit via een DM, PB, berichtje of via mailtje. Zodat ik weet dat je komt en je op de lijst kan zetten. Ik hoop je te zien op 30 november om 18 uur bij SportCity Dordrecht (Amnesty Internationalweg 25, 3318 AZ Dordrecht). 

Programma

 

18:00 uur: Inloop

 

18:15 uur: 

 • PT Joraline (voeding en beweging)

 • Mindful Run Dordrecht (ademhaling)

 • Lobke Faassen (vegan en vitamines)

 • Mijn verhaal 

18.45 uur: burgemeester Wouter Kolff neemt exemplaar in ontvangst

 

20.00 uur: Afsluiting

Aanmelden kan via de balie bij SportCity Dordrecht, via het contactformulier, via de mail: info@ivbf.nl of via Eventbrite

 

Praktisch

Wanneer: 30 november

Waar: Sportcity Dordrecht

Hoe laat: 18.00 uur (incl hapjes en drankjes)

Aanmelden kan kosteloos via Eventbrite, dan ontvang je een ticket waar alle gegevens op vermeld staat.

Parkeren:

Voor SportCity is een beperkt aantal parkeerplaatsen. Naast SportCity staat een parkeergarage van het ziekenhuis of het is een mogelijkheid om tegenover het Albert Schweitzer ziekenhuis te parkeren. De laatste twee opties zijn betaald.

 

Van gezellig dik naar sportief gezond

Het werkboek voor jouw reis naar een gezond lijf. Elk dieet heb ik wel een keer geprobeerd. Dan viel ik af en kwam ik weer wat meer bij. Dat is de afgelopen 20 jaar zo geweest. Tot mei 2017. Sindsdien ben ik trotse eigenaar van een maag ter grootte van een kiwi. Mooi middel een maagverkleining, maar dan begint het pas. Dit boek is daarom niet alleen voor mensen met een maagverkleining, maar voor vrouwen (wat niet wegneemt dat het mannen niet kan helpen) die de struggles kennen van het lijnen en aan de slag willen met zichzelf. 

 • Facebook
 • Instagram
 • Pinterest
 • LinkedIn

© 2018 Virginia Jobse. Made by WE4IT

Don't compare yourself to others, that's a battle you can never win!

(en het gras is altijd groener bij de ander... echt)

 • Facebook
 • Instagram
 • Pinterest
 • Linkedin